AYDIN / SÖKE - Sarıkemer Emine Gezerler Ortaokulu

Kas

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 85. yılında özlemle andık. Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası Türk Bayrağı göndere çekildi ve yarıya indirildi. 10 Kasım Atatürk´ü Anma töreni Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar  ve şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılımızın son haftasında 4. sınıf ve 8.sınıfımıza mezuniyet töreni düzenledik. Her iki kademe öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

May

Okulumuzda düzenlenen "Bahar Şenliği Haftası " kapsamında, ilkokul öğrencilerimiz  Geleneksel Çocuk oyunları turnuvası gerçekleştirdi. Yine Şenlik kapsamında 8A Sınıfı öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Futbol Turnuvasında Final maçı yaptı. Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Eğlenceli ve güzel bir hafta geçirdi.

Nis

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8. Sınıflarimiza LGS sınavı öncesi liseleri tanıtmak amaçlı Lise gezileri düzenledik. Ev sahipligi ve misafirperverliklerinden dolayı Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi'ne, Adnan Menderes M.T.A.L 'ne, Fatma Tuzzehra Orhun Sağlık M.L. 'ne, Söke MTAL 'ne, Cafer Efe MTAL 'ne teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumizda Özel Doğa Koleji'nin 2A sınıfı öğrencilerini misafir ettik. TEMA ile işbirliği içerisinde yürütmüş oldukları "AĞAÇ KARDEŞLİĞİ" Projesi kapsamında okulumuzu Ağaç kardeşi seçtiler. Hep birlikte zeytin ağaçlarını bahçemize diktik. Ağaçlar bize emanet.

Mrt

1.Dünya Savaşı´nın seyrini değiştiren, Türk´ün gücünü dünyaya bir kez daha duyuran, tarihe "Çanakkale geçilmez." sözünü yazdıran büyük destanın 108.yılı sebebiyle okulumuzda düzenlenen törende bu destanın yaratıcıları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , hepsi şehit düşen 57. Alay mensupları,okullarını bırakıp cepheye giden evlatlar ve tüm şehitlerimiz rahmet, şükran, saygı ve sevgiyle anıldı.

Mrt

Türk milletinin özgürlük mücadelesinin eseri olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102.yılı okul bahçesinde törenle kutlandı. Tören saygı duruşu,İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Okul Müdürü Yılmaz DOĞAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Öğrencilerimizin okudukları yazı ve şiirlerle tören devam etti.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezi Tarafından okulumuz öğrencilerine Hijyen Eğitimi verildi.

Ara

Sarikemerli büyüğümüz Kerim PALABIYIK abimiz bugün okulumuzda tavuklu pilav hayrı gerçekleştirdi. Yemeklerimizi özenle yapıp, çocuklarımıza dağıtan Mish et salonuna teşekkür ederiz.  Allah hayırlarini kabul etsin .

Ara

Aylık Film izleme günü etkinliklerimiz kapsamında ilkokullarda "Şarkını Söyle 2" , ortaokulda "Masum Hamleler" filmini izledik.

Ara

11 Aralık Pazar günü, Yeditepe Üniversitesi öğrencileri misafirimiz oldu. Kurmuş oldukları "Dilek Gönüllüleri" kulübü olarak öğrencilerimizle bol etkinlikli, keyifli bir hafta sonu geçirdik. Kıymetli vakitlerini bize ayırdıkları için ve her öğrencimize ayrı ayrı hediye getirdikleri için çok teşekkür ederiz.

Ara

Aylık Öğrenci-Ögretmen-veli buluşma günlerimizde bugün menümüzde mercimek çorbası var. Çorba günü etkinliğimizden keyifli kareler.

Ara

Geçen Eğitim Öğretim yılı hayalini kurup yola çıktığımız, büyük emek, işçilik ve uğraşlar sonucunda, Söke ilçemizin ve Sarıkemer mahallemizin önde gelen hayırseverlerinin bağışları ile oluşturulan, 12 tablet ve 2 bilgisayarlık  "Teknoloji Sınıfımız"ın açılışını bugün yaptık. Açılışımıza Söke İlçe Milli Eğitim Müdürürmüz Şerafettin YAPICI, Şube Müdürümüz Ali CİRİT,Özel Büro Sorumlumuz Mustafa POLAT, Sarıkemer İlkokulu Müdürü Remzi USLU teşrif ettiler. Tarafımıza sunmuş oldukları iyi dilekleri ve katılımları için teşekkür ederiz.

Kas

1A Sınıf Öğretmenimiz Ayça ÖNTAŞ ve sınıf öğrencilerimiz Okulumuz öğretmenlerinin Öğretmenler Gününü kutladılar. Hazırlamış oldukları program için kendilerine teşekkür ederiz.